Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 24.10.2006 № 551 «Про встановлення граничних розмірів плати за послуги ринку з продажу продовольчих і непродовольчих товарів, що надаються підприємством Харківської облспоживспілки «Куп’янський Вузловський ринок».

1.Виконавець заходів відстеження – Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

2.Цілями прийняття даного розпорядження є:

- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996  № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
 
3.Строк виконання заходів із відстеження – з 09.10.2014 по 18.11.2014.
 
4.Тип відстеження – періодичне.
 
5. Метод одержання результатів відстеження – інформаційний лист керівництва підприємства Харківської облспоживспілки «Куп’янський Вузловський ринок».
 
6.Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:
інформаційний лист керівництва підприємства Харківської облспоживспілки «Куп’янський Вузловський ринок» про ненадання ринкових послуг підприємством.
 
7.Кількісні та якісні значення показників результативності акта не надаються.
 
8.Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. 
У ході відстеження результативності регуляторного акта встановлено, що підприємство Харківської облспоживспілки «Куп’янський Вузловський ринок» не надає ринкових послуг, що підтверджує інформаційний лист від 05.10.2014 № 31.
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами) та з метою впорядкування власних нормативно-правових актів, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 24.10.2006 № 551 «Про встановлення граничних розмірів плати за послуги ринку з продажу продовольчих і непродовольчих товарів, що надаються підприємством Харківської облспоживспілки «Куп’янський Вузловський ринок», зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 06.11.2006 за № 48/918, потребує визнання таким, що втратило чинність.
 
 
Директор Департаменту економіки і
міжнародних відносин Харківської
обласної державної адміністрації                                                 В.М. Коваленко