Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта "Про визнання таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області»"

Проект «Про визнання таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області», розроблений управлінням містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації на виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Стислий виклад змісту проекту
Даний проект рішення обласної ради був розроблений з метою приведення у відповідність до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» механізму удосконалення державного регулювання у сфері будівництва, архітектури та містобудування, спрощення дозвільних і погоджувальних процедур у будівництві.

Інформація про спосіб оприлюднення
Проект «Про визнання таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області» розміщено на сайті обласної державної адміністрації www.kharkivoda.gov.ua та в газеті «Слобідський край».

Поштова та електронна адреса розробника для відправки зауважень та пропозицій
Управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації, 61002, м. Харків, вул. Сумська, 76, т./ф. (057) 700-36-48, е-mail: uprmarx@kharkivoda.gov.ua

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту
Пропозиції та зауваження до проекту «Про визнання таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області» приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта.
Інформація про спосіб надання зауважень та пропозицій до проекту
Пропозиції та зауваження до проекту «Про визнання таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області» просимо надавати управлінню містобудування та архітектури обласної державної адміністрації одним із зручних видів передачі інформації:
- поштою за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 76;
- факсом т./ф. (057) 700-36-48;
- електронною поштою за адресою: uprmarx@kharkivoda.gov.ua