Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні"

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Харків

 

 

 


Про встановлення тарифів на
перевезення пасажирів і багажу
автобусами, які працюють у
звичайному режимі руху,
в приміському та міжміському
внутрішньообласному сполученні

З метою реалізації єдиної тарифної політики у сфері пасажирських автомобільних перевезень відповідно до статті 10 Закону України "Про автомобільний транспорт", постанов Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", від 25.12.1996 № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (зі змінами), наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.11.2009 за № 1146/17162, керуючись статтями 6, 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації":

1. Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському сполученні у розмірі 0,217 грн. (без ПДВ) за перевезення пасажира на відстань 1 км.

2. Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 0,25 грн. (без ПДВ) за перевезення пасажира на відстань 1 км.

3. Встановити вартість перевезення багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у розмірі 10 відсотків від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 12.03.2008 № 117 "Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні", зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Харківській області 21.03.2008 за № 6/974.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування  в газеті "Слобідський край".


Голова обласної державної
адміністрації М.М. ДОБКІН

 


Аркуш погодження додається