Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Чугуївське міжміське бюро технічної інвентариз

Про встановлення тарифу на
інвентаризацію нерухомого
майна, на оформлення прав
власності на об’єкти
нерухомого майна та
реєстрацію таких прав –
послуги, що надає комунальне
підприємство “Чугуївське
міжміське бюро технічної
інвентаризації”

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”(зі змінами), керуючись статтями 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, з метою приведення тарифу до економічно обґрунтованого рівня:

1. Установити тариф на інвентаризацію нерухомого майна, на оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна та реєстрацію таких прав – послуги, що надає комунальне підприємство “Чугуївське міжміське бюро технічної інвентаризації”, у розмірі 40,23 грн. без ПДВ за 1 нормо-годину послуг.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.


3. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті “Слобідський край”.

Голова обласної державної
адміністрації                                         М.М. ДОБКІН