Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження «Про затвердження Порядку використанян коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання Програми розвитку сільськогсоподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, та У

З метою забезпечення реалізації Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 17 червня 2010 року № 1708-V «Про затвердження Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року» (зі змінами) підготовлено проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, та Умов проведення конкурсу з надання соціально спрямованих дорадчих послуг ”.
Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно з Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (www.kharkivoda.gov.ua).
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Головного управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (61022, м. Харків, Держпром, 7 під’їзд, 4 поверх, адреса електронної пошти uprapk@kharkivoda.gov.ua) та представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в м. Києві (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, адреса електронної пошти gkrpkiev@ukr.net).

 

 

Заступник начальника Головного
управління агропромислового розвитку
Харківської обласної державної адміністрації                            О.Г. Кулик