Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в ра

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області» розроблено з метою ефективного використання в 2011 році коштів обласного бюджету, які спрямовуються на розвиток підприємництва.
Розпорядженням передбачається створення механізму використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування представників малого бізнесу в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області згідно до законів України «Про державну підтримку малого підприємництва» від 19.10.2000 №2063-ІІІ та «Про місцеві державні адміністрації» від 09.04.1999 №586-XIV.
Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-V будуть оприлюднені протягом 5 робочих днів шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет.
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Головного управління економіки Харківської обласної державної адміністрації (61022, м. Харків, Держпром, 7 під’їзд, 3 поверх, адреса електронної пошти: uek@kharkivoda.gov.ua) та Представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Харківській області (61022, м. Харків, Держпром, 6 під’їзд, 4 поверх, адреса електронної пошти: pred@kharkov.ukrtel.het).