Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта проект розпорядження Харківської обласної державної адміністрації "Про заборону відвідування населенням хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпе

Розробник проекту — Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства

Проект регуляторного акта передбачає запровадження тимчасове введення заборони доступу населення в хвойні ліси та в’їзду до лісів транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2013 року. Прийняття регуляторного акта сприятиме посиленню пожежної безпеки в лісових насадженнях області, зменшенню кількості лісових пожеж.

Проект розпорядження голови облдержадміністрації “Про заборону відвідування населенням хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2013 року” розроблений відповідно до статей 31,88 Лісового кодексу України, з метою забезпечення збереження лісових насаджень області від пожеж, та керуючись статями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації».
 
Проект розпорядження “Про заборону відвідування населенням хвойних лісів і в’їзду до лісів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2013 року” оприлюднений на офіційному веб-сайті: Харківської обласної державної адміністрації (http://www.kharkovoda.gov.ua).
 
Проект розпорядження обмежує право громадян щодо вільного перебування в лісових насадженнях області при встановленні високої пожежної небезпеки.
Зауваження і пропозиції до проекту розпорядження обласної державної адміністрації просимо надавати до Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства за поштовою адресою: 61024 м. Харків, вул. Пушкінська, 86 корп. 2, (тел.(057)716-05-52) та на електронну адресу — kharkivlis@i.ua.
 
 
Начальник управління                                                                                    С. І. Мусієнко