Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови обласної ради "Про затвердження Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Харківської області"

Відповідно до статей 3, 4 Закону України «Про транспорт», статей 81, 47, 67 Водного кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада 

В И Р І Ш И Л А:
 
 
2.Рекомендувати місцевим радам розглянути питання щодо введення обмежень при використанні маломірних (малих) суден на водосховищах в місцях відпочинку.
 
3.Доручити голові обласної ради забезпечити оприлюднення Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Харківської області в газеті «Слобідський край».
 
4.Визнати такими, що втратили чинність:
 
рішення Харківської обласної ради від 26 грудня 2006 року № 147-V «Про затвердження Правил користування маломірними і малими суднами на водних об’єктах області»;
 
рішення Харківської обласної ради від 22 грудня 2011 року № 305-VІ «Про внесення змін до Правил користування маломірними і малими суднами на водних об’єктах області, затверджених рішенням обласної ради від 26 грудня 2006 року № 147-V».
 
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.); з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.).
 
 
Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов