Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації “Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні”.

Департамент інноваційного розвитку промисловості і транспортної інфраструктури обласної державної адміністрації, відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій, оголошує про оприлюднення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні» та аналізу регуляторного впливу зазначеного акту.

Метою приведення цих тарифів у відповідність з витратами на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні є недопущення необґрунтованого зростання вартості проїзду для пасажирів та перевезення багажу на приміських та міжміських внутрішньообласних маршрутах, а також захист прав пасажирів при наданні автотранспортних послуг.
Зауваження і пропозиції до зазначеного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за адресою: Департамент інноваційного розвитку промисловості і транспортної інфраструктури обласної державної адміністрації (61022, м. Харків, пл. Свободи 5, 3 під’їзд, 4 поверх). E-mail: uprprom@kharkivoda.gov.ua; utsd@mail.ru.