Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про встановлення диференційованих розмірів розподілу виручки за надані послуги водопостачання та водовідведення, що надходить на рахунок комунального підприємства "Харківводоканал".

Відповідно до Порядку розподілу виручки, що надходить на розподільчі рахунки комунальних підприємств теплоенергетики, водопостачання і водовідведення, міського електротранспорту, затвердженого спільним наказом Держбуду, Мінекономіки, Мінпаливенерго, НАК «Нафтогаз України» від 8 вересня 2000 року № 192/195/396/274, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 10 серпня 2007 року № 510 «Про введення в дію Порядку розподілу виручки, що надходить на розподільчі рахунки комунальних підприємств теплоенергетики, водопостачання і водовідведення, міського електротранспорту», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Харківській області 15 серпня 2007 року за № 23/945; керуючись статтями 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

 
1. Установити комунальному підприємству «Харківводоканал»
(І.В. Корінько) диференційований розмір розподілу виручки за послуги водопостачання та водовідведення, що надходить на рахунок підприємства, відповідно до відсоткового відношення вартості електроенергії в тарифах на послуги водопостачання та водовідведення у розмірі 33,20%.
 
 2. Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації (Грива Р.С.), управлінню паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації (Губа В.М.) здійснювати постійний контроль за станом розрахунків за електроенергію та аналіз результатів контролю.
 
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації В.В. Хому.
 
4. Розпорядження набирає чинності з моменту оприлюднення його у газеті «Слобідський край».
 
 
Голова обласної державної
адміністрації                                                                             І.М. БАЛУТА