Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Харківської облдержадміністрації «Про затвердження Асортименту хліба та хлібобулочних виробів, що виготовляються хлібопекарськими підприємствами із борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду в Харківській області»

Метою розпорядження голови обласної державної адміністрації є забезпечення функціонування механізму постачання і використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду в Харківській області.

Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно з Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (www.kharkivoda.gov.ua).
 
Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (61200, м. Харків, пл. Cвободи, 5, під’їзд 7, поверх 4 та адреса електронної пошти pererobkagu@ukr.net) та Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11).
 
Директор Департаменту
агропромислового розвитку                                                                                Б.В. Данилів