Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про забезпечення організації та проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету ".

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про забезпечення організації та проведення конкурсу  з визначення програм  (проектів, заходів),  розроблених громадськими організаціями, для виконання  (реалізації) яких надається  фінансова підтримка  у 2017 році за рахунок коштів  обласного бюджету ".

Опис програми (проекту, заходу), розробленої громадською організацією, для виконання (реалізації) якої надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету, та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

Заява про участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка
у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Фінансовий та підсумковий звіт про виконання договору та обсяг використаних бюджетних коштів, спрямованих на реалізацію програми (проекту, заходу), розробленого громадською організацією, для виконання (реалізації) якої  надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Оголошення про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про забезпечення організації та проведення конкурсу з визначення програм  (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання  (реалізації) яких надається  фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів  обласного бюджету ".