Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження "Про підготовку та проведення Великого Слобожанського ярмарку в 2011 році"

Про підготовку та проведення
Великого Слобожанського
ярмарку в 2011 році

 

Відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 17.02.2011 № 76 – VI, з метою забезпечення гідного рівня організації та проведення Великого Слобожанського ярмарку (далі – ярмарок) у 2011 році:

1. Визначити відповідальними за виконання основних заходів:
організацію ярмарку за участю всіх районів області і міст обласного значення 01.10.2011 в місті Змієві Харківської області – Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації (Авершин С.В.) та Головне управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації (Кулик О.Г.);
розроблення сценарію та проведення урочистого відкриття ярмарку і культурної програми під час проведення ярмарку – Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації (Кузнєцов Д.П.);
створення ярмаркового містечка майстрів народної творчості – Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації;
проведення урочистого прийому на честь почесних гостей ярмарку та робочого обіду зарубіжних делегацій – Головне управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації (Педешко А.І.), обласне комунальне Виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" (Чехунов М.В.) та Зміївську районну державну адміністрацію (Мураєв Є.В.);
проведення робіт щодо благоустрою та святкового оформлення міста Змієва – Зміївську районну державну адміністрацію;
електропостачання торговельних шатрів та наметів – управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації (Без’язичний В.Ф.) та Зміївську районну державну адміністрацію;
забезпечення пунктів харчування та відвідувачів ярмарку питною водою, функціонування необхідної кількості біотуалетів на території ярмарку – Зміївську районну державну адміністрацію;
організацію медичного забезпечення – Головне управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації (Галацан О.В.) та Зміївську районну державну адміністрацію.

2. Рекомендувати Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області (Мартинов М.Д.) забезпечити під час проведення ярмарку в місті Змієві регулювання руху транспортних засобів, відведення місць для автостоянок, охорону правопорядку та збереження ярмаркових експозицій.

3. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації провести необхідну організаційну роботу щодо участі в ярмарку в місті Змієві офіційних та бізнес-делегацій, підприємств – країн ближнього і дальнього зарубіжжя.

4. Головному управлінню економіки Харківської обласної державної адміністрації:
4.1. Провести організаційну роботу щодо участі в ярмарку офіційних та бізнес-делегацій, підприємств областей України з якими підписані Угоди про торгова-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.
4.1. Визначити розпорядника проведення ярмарку в місті Змієві в установленому законодавством порядку.
4.2. Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 21.10.2011.

5. Головам районних державних адміністрацій:
5.1. Провести необхідну організаційну роботу щодо гідної презентації районів, участі підприємств районів в основних ярмаркових заходах в місті Змієві та торгівлі продукцією власного виробництва.
5.2. Надати інформацію щодо участі в зазначених заходах підприємств районів до обласної державної адміністрації через Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації до 25.08.2011.

Рекомендувати міським головам міст обласного значення, Харківській обласній спілці споживчих товариств "Облспоживспілка" (Блізняк В.Б.) провести аналогічну роботу.

6. Управлінню у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації (Маренич В.М.) забезпечити проведення рекламно-інформаційної кампанії та висвітлення основних заходів ярмарку через засоби масової інформації.

7. Головному фінансовому управлінню Харківської обласної державної адміністрації (Овсянніков С.І.) забезпечити своєчасне перерахування до Головного управління економіки Харківської обласної державної адміністрації, Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації та Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації коштів, передбачених на фінансування заходів регіональних програм, презентаційних та виставкових заходів, спрямованих на забезпечення соціально-економічного розвитку територій.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної державної
адміністрації                                             М.М. ДОБКІН