Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження про внесення змін до розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 28.07.2011 № 422 «Про затвердження Порядку складання, подання та розгляду запитів на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація»

  З метою упорядкування нормативно-правових актів Харківської обласної державної адміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстраціюнормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади»(зі змінами), керуючись статтями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:


            1. Внеси до розпорядження голови Харківської обласної державної
адміністрації від 28.07.2011 № 422 «Про затвердження Порядку складання, подання та розгляду запитів на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Харківській області 22.08.2011 за № 151/1259 (далі – розпорядження), такі зміни: 1.1. У Порядку складання, подання та розгляду запитів на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація (далі – Порядок), затвердженого розпорядженням: пункт 1.8 викласти у такій редакції: «1.8. Відповідальним за достовірність даних, наведених у запиті (адреса, телефон, Е – mail), є запитувач.»; додатки 1, 2 до Порядку викласти у такій редакції (додаються). 1.2. Підпункт 2.11.3 Примітки до Форми запиту на інформацію, затвердженої розпорядженням, викласти у такій редакції: «2.11.3. Запитувач не оплатив фактичні витрати, пов’язані з копіюванням або друком документів;». 2. Це розпорядження набуває чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».


Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                   М.М. ДОБКІН