Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Порявіняльна таблиця до проекту Положення про проведення конкурсу на здобуття премії імені І.Ю. Рєпіна, розробленого Департаментом культури і туризму обласної державної адміністрації, та чинної редакції Положення про проведення конкурсу на здобуття премії імені І.Ю. Рєпіна, затвердженої розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 08.06.2012 № 353

№ п/п
 
Номер розділу та пункту Положення
Попередній редакція
Нова редакція
1.          
Пункт 3.2 розділу ІІІ
Для участі у Конкурсі автори (колективи авторів) з 15 липня по 15 серпня мають власноруч надати свої твори разом з документами, визначеними пунктом 3.5 цього Положення, або надіслати посилкою з оголошеною цінністю з повідомленням про вручення.
Для участі у Конкурсі автори (колективи авторів) з 01 квітня по 01 червня мають власноруч надати свої твори разом з документами, визначеними у пункті 3.5 цього Положення, або надіслати посилкою з оголошеною цінністю з повідомленням про вручення.
2.          
Пункт 5.2 розділу V
Дипломи переможцям Конкурсу щороку вручає голова Харківської обласної державної адміністрації у жовтні відповідного року під час урочистого відзначення Дня художника України на батьківщині І.Ю. Рєпіна в місті Чугуєві Харківської області.
Дипломи переможцям Конкурсу щороку вручає голова Харківської обласної державної адміністрації у серпні відповідного року під час урочистого відзначення дня народження Іллі Юхимовича Рєпіна на батьківщині художника в місті Чугуєві Харківської області.
3.          
Пункт 6.2 розділу VІ
Головним розпорядником коштів обласного бюджету, що виділяються на виконання розділу 4.1 «Культура і мистецтво» комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1103-V (зі змінами), є Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.
Головним розпорядником коштів обласного бюджету, що виділяються на виконання розділу 4.1 «Культура і мистецтво» комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1103-V (зі змінами), є Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.