Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови облдержадміністрації "Про внесення змін до Положення про проведення конкурсу на здобуття премії імені І.Ю. Рєпіна"

Про внесення змін до
Положення про проведення
конкурсу на здобуття премії
імені І.Ю. Рєпіна
 
З метою належної організації та проведення конкурсу на здобуття премії імені І.Ю. Рєпіна, впорядкування нормативно-правових актів Харківської обласної державної адміністрації у зв’язку зі змінами в структурі обласної державної адміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади», керуючись статтями 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:
 
1.Внести до Положення про проведення конкурсу на здобуття премії імені І.Ю. Рєпіна, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 08 червня 2012 року № 353 «Про відзначення премією імені І.Ю. Рєпіна», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції 04 липня 2012 року за № 44/1407 (далі – Положення), такі зміни:
 
1.1.Пункт 3.2 розділу ІІІ «Умови подання документів та творів для участі у Конкурсі» викласти у такій редакції:
 
«Для участі у Конкурсі автори (колективи авторів) з 01 квітня по 01 червня мають власноруч надати свої твори разом з документами, визначеними у пункті 3.5 цього Положення, або надіслати посилкою з оголошеною цінністю з повідомленням про вручення.».
 
1.2.Пункт 5.2 розділу V «Нагородження переможців Конкурсу» викласти у такій редакції:
 
«Дипломи переможцям Конкурсу щороку вручає голова Харківської обласної державної адміністрації у серпні відповідного року під час урочистого відзначення дня народження Іллі Юхимовича Рєпіна на батьківщині художника в місті Чугуєві Харківської області.».
 
1.3.У пункті 6.2 розділу VІ «Фінансування Конкурсу» слова «Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації» замінити словами «Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації».
 
2.Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».
 
Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                        М.М. ДОБКІН