Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про затвердження нормативів доходів громадян від земельних ділянок"

Відповідно до Методики обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги, затвердженої спільним наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, Міністерства фінансів України, Державного комітету статистики України, Державного комітету молодіжної політики, спорту і туризму України від 15 листопада 2001 року № 486/202/524/455/3370, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 07 лютого 2002 року за № 112/6400, керуючись статтями 6 і 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1.Затвердити нормативи доходів громадян від земельних ділянок, наданих їм для потреб городництва, сінокосіння і випасання худоби на 2014 рік, що додаються.
 
2.Органам праці та соціального захисту населення при визначенні доходу  сім’ї  від   земельних  ділянок,  наданих  для  випасання  худоби  і сінокосіння, керуватися:
 
середньою по молокопереробних підприємствах області ціною закупівлі молока від господарств населення за попередній квартал, визначеною на основі статистичної звітності;
 
затвердженими нормативами доходів громадян від земельних ділянок, наданих їм для випасання худоби і сінокосіння, які відповідають найближчій до середньої по області більшій ціні реалізації молока.
 
3.Установити, що нормативи доходів громадян застосовуються:
від земельної ділянки, наданої для ведення сінокосіння, – у стійловий період з листопада по квітень включно;
від земельної ділянки, наданої для випасання худоби, – у період випасання худоби з травня по жовтень включно.
 
4.Затвердити нормативи доходів громадян по районах області від земельної частки (паю) у розрахунку на 1 га на 2014 рік, що додаються.
 
5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови Харківської обласної державної адміністрації І.М. Шурму та Ю.А. Сапронова.
 
6.Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Слобідський край».
 
 
Голова обласної державної
адміністрації                                                                                                        М.М. ДОБКІН