Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про обмеження здійснення полювання у мисливський сезон 2015/2016 років".

У зв’язку з проведенням заходів антитерористичної операції на території Харківської області, відповідно до статей 8, 19 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статті 14 Закону України «Про боротьбу з тероризмом»,  керуючись статтями  6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Заборонити відкриття сезонів полювання на всі види мисливських тварин у мисливський сезон 2015/2016 років на території Барвінківського, Близнюківського, Борівського, Великобурлуцького, Вовчанського, Дворічанського, Дергачівського, Золочівського, Ізюмського, Куп’янського та Харківського районів Харківської області.

2. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства провести роботу з інформування користувачів мисливських угідь Харківської області, угіддя яких знаходяться у районах заборони щодо обмеження здійснення полювання.

3. Департаменту масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті Харківської обласної державної адміністрації та інформувати населення області про зміст розпорядження через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Є.Д. Шахненка.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування у газеті «Слобідський край».

 

Голова обласної державної адміністрації                                                                      І.Л. РАЙНІН