Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект рішення обласної ради "Про визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області»" ( від 07.09.2011 )

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

_______ сесія ______ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Від «___»_______ 2011 року                                                                          №_______

Про визнання таким, що втратило чинність,
рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року
«Про затвердження регіональних Правил
забудови Харківської області»

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 43 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 23 грудня 2003 року «Про затвердження регіональних Правил забудови Харківської області».
2. Опублікувати це рішення в газеті «Слобідський край».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Бандурка О.М.), з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.).

Голова обласної ради                                         С.І. Чернов