Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект рішення обласної ради "Про внесення зміни до Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 17 червня 2010 року № 1708-V"

 ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

_______ сесія ______ скликання


Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Від «___»_______ 2011 року №______

Про внесення зміни до Програми
розвитку сільськогосподарської
дорадчої діяльності в Харківській
області на період до 2015 року,
затвердженої рішенн
ям обласної ради
від 17 червня 2010 року № 1708-V

 

Розглянувши пропозиції обласної державної адміністрації, керуючись статею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Внести зміну до Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, затвердженої рішенням обласної ради від 17 червня 2010 року № 1708-V, доповнивши розділ VІІ. «Обсяги та джерела фінансування» абзацом третім такого змісту:
«Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на виконання Програми, та Умови проведення конкурсу з визначення виконавців Програми затверджуються розпорядженням голови обласної державної адміністрації».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

Голова обласної ради                           С. Чернов