Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект рішення обласної ради "Про затвердження Програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду України в місцевих державних архівних установах Харківської області на 2011 – 2015 роки"

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

_______ сесія ______ скликання


Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Від «___»_______ 2011 року №_______

Про затвердження Програми забезпечення
збереженості документів Національного
архівного фонду України в місцевих державних
архівних установах Харківської області
на 2011 – 2015 роки

З метою створення належних умов забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду України, що мають місцеве значення, в місцевих державних архівних установах області, відповідно до частини 3 статті 4, статті 13, частини 1 статті 28 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити Програму забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду України в місцевих державних архівних установах Харківської області на 2011 – 2015 роки (далі – Програма), що додається.

2. Обласній державній адміністрації:
за підсумками першого півріччя 2011 року розглянути питання щодо можливості фінансування заходів Програми у поточному році;
щороку, під час складання проекту обласного бюджету, передбачати кошти на фінансування заходів Програми, виходячи з можливостей бюджету.

3. Районним радам та міським радам міст обласного значення рекомендувати:
розглянути можливість затвердження відповідних місцевих програм;
утворити в установленому законодавством порядку місцеві архівні установи для централізованого тимчасового зберігання документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, та інших документів, що не належать до Національного архівного фонду України (трудові архіви).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.).

 Голова обласної ради              С. Чернов