Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Споживання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти у 2012 році.*

У 2012 році підприємствами та організаціями області було використано 7 млн. тонн умовного палива, що на 1,3% менше, ніж у 2011 році.
У структурі споживання палива 41,9% припадало на вугілля кам’яне, 36,7% – на газ природний, 4,6% – на газойлі (паливо дизельне), 1,2% – на бензин моторний, 0,3% – на пропан і бутан скраплені, 0,1% – на дрова для опалення, майже 0,1% – на мазути топкові важкі та 15,1%** – на інші види палива.
Станом на 1 січня 2013р. запаси енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти складали 662 тис.т умовного палива, що на 4,1% більше, ніж на відповідну дату минулого року. Це відбулося за рахунок збільшення залишків газойлів (палива дизельного) на 33%.
При цьому, зменшилися залишки бензину моторного на 4% та вугілля кам’яного – на 1,9%.
____________________
* Інформація наведена по колу підприємств, які звітували за формами № 4–мтп (річна) та № 4–мтп (св) (річна)“Звіт про залишки та використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти”.
** Без розшифровки за видами палива у зв’язку з конфіденційністю інформації відповідно до Закону України “Про державну статистику”.

Заступник начальника Головного управління статистики
у Харківській області  О.М.Ракітіна