Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки. Юлія Світлична

Сьогодні ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки. Юлія Світлична

21 липня голова ХОДА проголосувала на позачергових виборах народних депутатів України.

Говорячи про хід голосування в Харківській області, керівниця Харківської ОДА відзначила, що всі дільниці регіону відкрилися вчасно й на даний момент не зафіксовано системних порушень виборчого законодавства. Явка виборців на дільницях пожвавлюється та за останніми даними наближується до позначки в 20%.

«Сьогодні - відповідальний день для держави, адже ми обираємо не просто депутатів до Верховної Ради України, ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки, - підкреслила Юлія Світлична. - По суті, парламент обирає та визначає, яким буде уряд. Сьогодні проголосувала за професіоналізм, за енергію та зміни, яких очікують люди. Україні потрібна виважена та ефективна економічна політика, турбота про людей – не на словах, а на справах та справжня боротьба з корупцією. Сподіваюся, що українці сьогодні з відповідальністю віднесуться до свого вибору, а кандидати в депутати виконуватимуть обіцянки, які давали впродовж усього виборчого процесу, та виправдають довіру людей».

Голова ХОДА також наголосила, що позиція облдержадміністрації щодо проведення виборчого процесу в області принципова: все має відбуватися максимально прозоро та у відповідності до закону. Юлія Світлична відзначила, що про цю позицію керівництва області поінформовані всі органи, які задіяні в процесі. Керівниця області закликала всіх жителів регіону проявити громадянську позицію та в разі виявлення порушень на дільницях звертатися до Національної поліції.

Більше фото