Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачах обладнають парк відпочинку з інтерактивним майданчиком та вільним wi-fi

У Дергачах обладнають парк відпочинку з інтерактивним майданчиком та вільним wi-fi

З планами реконструкції зони відпочинку ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Дергачівського району.

«Цього року в Дергачівському районі заплановані роботи на більш ніж 15 об’єктах, які було профінансовано з обласного бюджету. Також більше ніж 35 об’єктів ми будемо реалізовувати спільно з районним бюджетом, - повідомила керівниця області. - У тому числі в місті Дергачі плануємо будівництво нової зони для відпочинку. Таке місце є, але з огляду на ті можливості, які сьогодні є в інших містах, на ті нові технології, які є у світі, потрібно оновлювати зони відпочинку в районах Харківської області. Плануємо створити інтерактивний майданчик, wi-fі - покриття, цікаві ігрові зони – і для дорослих, і для дітей, щоб надати можливість усім відпочивати в комфортних та якісних умовах».

Підтримати місцеву громаду в питанні створення зони відпочинку голова ХОДА Юлія Світлична пообіцяла під час робочої поїздки на Дергачівщину 24 травня. А необхідні для цього кошти з обласного бюджету виділили під час сесії обласної ради 30 травня.

Проєкт будівництва парку передбачає 2 пускові комплекси. Виділене фінансування дозволить уже цього року ввести в експлуатацію перший з них. При розробленні проєкту реконструкції спеціалісти спілкувалися з місцевим населенням з приводу облаштування парку. Побажання жителів будуть враховані у проєкті.

Так, при створенні зони відпочинку передбачено упорядкування території, встановлення сучасного освітлення, влаштування сцени, будівництво спортивної зони та спеціального майданчика для воркауту й роликодрому, який взимку ставатиме ковзанкою. Також планують удосконалити скеледром, який розпочав роботу в Дергачах торік.

Більше фото