Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала магістрів Каразінського університету з випуском

Юлія Світлична привітала магістрів Каразінського університету з випуском

5 червня дипломи отримали випускники хімічного, фізичного, фізико-технічного факультетів і факультету математики та інформатики.

«Харків завжди асоціюється зі студентством, і недарма Харківщина входить до топ-10 європейських вишівських центрів. Цьогоріч близько 40 тисяч випускників отримають дипломи наших вишів. Маємо дуже потужну школу і працюємо над тим, щоб вона розвивалася», - сказала Юлія Світлична.

Вона відзначила, що Каразінський університет вже п’ятий рік поспіль є єдиним вишем країни, який потрапляє до міжнародного рейтингу World University Ranking.

Вітаючи магістрів із завершенням навчання, голова ХОДА побажала їм перемог на подальшому життєвому шляху.

«Ви здолали дуже важкий і довгий шлях. Але попереду у вас найцікавіше – доросле життя, в якому ви маєте змогу розкритися. Розкрити таланти, які заклали в вас батьки і природа. Ви зможете застосувати на практиці знання, які вклали в вас одні з найкращих викладачів України, адже Каразінський університет - це бренд. Вам пощастило, що ви завершили саме цей виш, - сказала Юлія Світлична. - Бажаю завжди вірити в себе і надихатися підтримкою батьків та друзів, спиратися на знання, які ви отримали в університеті, та впевнено йти до перемог».

Під час святкового заходу керівник області нагородила пам’ятними медалями і дипломами найкращих випускників кожного з чотирьох факультетів.