Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стартував конкурс на кращий студентський проект пам’ятника учасникам АТО

На Харківщині стартував конкурс на кращий студентський проект пам’ятника учасникам АТО

Пам’ятники за трьома проектами, які переможуть у конкурсі, будуть установлені у Вовчанському районі, Краснокутську та Чугуєві.

Харківський обласний відкритий студентський конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника захисникам України (учасникам АТО/ООС) проводиться за ініціативи Харківського університетського консорціуму та Ради ректорів ЗВО Харківської області за підтримки ХОДА.

30 жовтня на базі Харківської державної академії дизайну та мистецтв відбулась установча нарада-семінар організаторів та учасників конкурсу.

У нараді взяли участь голови та заступники голів РДА Харківської області, представники Департаменту архітектури та містобудування та Департаменту науки і освіти ХОДА, викладачі, співробітники та студенти базових навчальних закладів конкурсу – Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, Харківського національного університету будівництва і архітектури, Харківської державної академії дизайну і мистецтв. Також на нараді були присутні члени ХОГО «Спілка ветеранів АТО», працівники Харківського обласного військового комісаріату та представники громадськості.

Підсумки конкурсу будуть повідомлені у лютому 2019 року.