Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У пісочинській школі «Мобіль» відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

У пісочинській школі «Мобіль» відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

22 вересня голова ХОДА Юлія Світлична завітала до школи у рамках робочої поїздки у Харківський район.

Забезпечити школярів сучасними умовами для проведення спортивних занять та змагань керівник області пообіцяла у день відкриття школи – на прохання батьків.

«Коли ми відкривали нашу школу, Юлія Олександрівна пообіцяла, що через рік на її території буде міні-футбольне поле. І ось вже сьогодні ми проводимо на ньому перший матч між командами школи «Мобіль» і Пісочинського колегіуму, - зазначила директор навчального закладу Галина Волобуєва. – Ми дуже вдячні за увагу голови ХОДА до розвитку спорту. Якщо дитина займається спортом, вона здорова, а якщо здорова – добре навчається».

Юлія Світлична привітала колектив та учнів школи з відкриттям спортивного майданчику та побажала їм перемог та спортивних успіхів.

«Приємно бачити, що Пісочин сьогодні активно розвивається. Ми будемо робити все, щоб вся Харківщина й надалі розвивалася, щоб покращувати життя людей та виправдовувати їхні сподівання, - сказала голова ХОДА. – Сьогодні ми реалізуємо багато проектів, на які люди чекали дуже довго. Але зробити це змогли тільки зараз, тому що об’єднали зусилля. Тому що громада довіряє владі, а влада відповідає за свої слова».

Більше фото