Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ті, хто не встигають за темпом роботи керівництва області, мають покинути посади. Юлія Світлична – про кадрові зміни в регіоні

Ті, хто не встигають за темпом роботи керівництва області, мають покинути посади. Юлія Світлична – про кадрові зміни в регіоні

Відкриваючи засідання Харківської ради регіонального розвитку, голова ХОДА повідомила про низку призначень, які відбулися в області. Вона також відзначила, що кадрові зміни триватимуть.

Так, Юлія Світлична представила членам ради регіонального розвитку начальника УСБУ в Харківській області Андрія Носача, якого було призначено указом Президента України від 3 травня 2017 року; нового військового прокурора Харківського гарнізону Романа Грищенка, якого було призначено наказом Генерального прокурора України від 28 квітня 2017 року, та начальника Харківського прикордонного загону Олександра Осадчука, який працює на цій посаді з 17 січня.

«Вважаю, що новопризначені керівники можуть предметно укріпити кадровий склад Харківської області», - сказала Юлія Світлична.

Вона також проінформувала про звільнення голів Дергачівської та Шевченківської РДА та про сьогоднішнє призначення на посаду керівника Шевченківського району Валерія Приходька, який до цього очолював Дворічанську РДА.

«Надалі також плануються кадрові зміни як у структурі районних державних адміністрацій, так і всередині самої ХОДА й у керівництві територіальних органів і управлінь центральних органів виконавчої влади. Ці зміни будуть ініційовані керівництвом обласної державної адміністрації, - попередила Юлія Світлична. - Вважаю, що ті, хто не встигають за ритмом і темпом роботи керівництва області та не відповідають вимогам громадян та жителів області, не демонструють своїх професійних здібностей, повинні просто поступитися місцем тим, хто зможе кваліфіковано працювати та виконувати завдання, які регламентуються Президентом України та впроваджуються Кабінетом міністрів».

Більше фото