Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському обласному управлінні водних ресурсів - новий керівник

У Харківському обласному управлінні водних ресурсів - новий керівник

Новопризначеного керівника колективу управління представив перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

Андрій Димитрієв виконує обов'язки начальника Харківського обласного управління водних ресурсів з 1 лютого 2017 року. У своєму вітальному слові Марк Беккер зазначив, що Димитрієв має великий досвід роботи на керівних посадах.

«Бажаю Андрію Опанасовичу проявити себе на цій посаді у якості успішного керівника», - звернувся до колективу управління заступник голови області.

Також Марк Беккер підкреслив, що роботі водного господарства регіону в 2017 році приділять особливу увагу, підкресливши, що одним із ключових завдань для структури має стати збільшення надходжень до бюджету.

«У минулому році зведений бюджет області був виконаний більш ніж на 104,8%. Безумовно, ми повинні прагнути поліпшення роботи і в цьому році, - зазначив перший заступник голови ХОДА. - Кошти від перевиконання місцевих бюджетів йдуть на соціально-економічний розвиток районів і населених пунктів Харківської області. Від наповнення бюджетів залежить якість життя кожного».

Андрій Димитрієв попросив колектив підтримати його починання і пообіцяв виконувати завдання, які ставить перед управлінням керівництво області та Державне агентство водних ресурсів.

У ході заходу перший заступник голови Державного агентства водних ресурсів України Михайло Хорєв повідомив, що найближчим часом галузь буде реформована. Зокрема, в Харківській області створять єдиний керівний центр, який координуватиме всі напрямки роботи, що стосуються управління водними ресурсами і водним господарством.