Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни перемогли у чемпіонаті України з вільної боротьби

Харків’яни перемогли у чемпіонаті України з вільної боротьби

В Херсоні відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1998-1999 років народження. Участь у ньому взяли 376 спортсменів з 18 областей України та міста Києва. За підсумками змагань на рахунку борців Харківської області було 3 золоті, 2 срібні та 6 бронзових медалей.

Чемпіонами України серед юнаків стали Алієв Мухаммед (вагова категорія до 42 кг), який у фіналі переміг суперника з Київської області Анатолія Худицького, а також Анастасія Логвиненко, яка перемогла в жіночій боротьбі в ваговій категорії до 38 кг. Медаль Анастасії стала єдиною, яку завоювали на чемпіонаті харківські дівчата. Інша частина нагород була на рахунку хлопців.

В кроці від «золота» зупинилися Геворг Абрамян, який у фіналі вагової категорії до 54 кг програв супернику з Херсонської області Василю Станчеву, а також Дмитро Михнюк, який у фіналі вагової категорії до 58 кг поступився спортсмену з Київської області Владиславу Киму.

Бронзовими призерами чемпіонату стали Віталій Марченко (вагова категорія до 42 кг), Каміль Керимов (вагова категорія до 46 кг), Олександр Євсєєнко (вагова категорія до 46 кг), Павло Визір (вагова категорія до 50 кг), Денис Бороган (вагова категорія до 54 кг), Руслан Фельк (вагова категорія до 63 кг).

В загальнокомандному заліку юнаки Харківської області посіли перше місце, випередивши суперників з Одеської та Київської області, які зайняли відповідно друге та третє місце. В свою чергу, харківські дівчата в жіночій боротьбі посіли восьме місце. А перемогу в загальнокомандному заліку серед дівчат здобули львівські спортсменки. Про це повідомляє Департамент у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.