Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА відбувся урочистий прийом на честь Міжнародного Дня театру

В ХОДА відбувся урочистий прийом на честь Міжнародного Дня театру

 У малому залі Харківської обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом на честь Міжнародного Дня театру. Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін і перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко привітали присутніх з професійним святом та вручили їм Почесні грамоти Харківської облдержадміністрації і обласної ради, Подяки голови ХОДА та облради, Почесні відзнаки та Почесну грамоту Міністерства культури і туризму України. 

«Сьогодні я можу сміливо сказати, що нашій області і нашому місту є чим пишатися.Така кількість театрів, що мають високий статус і авторитет, які дали старт багатьом прославленим акторам, говорить про те, що харківська школа - одна з найсильніших театральних шкіл на території країн СНД », - зазначив заступник керівника області.

Також він підкреслив, що Харківська облдержадміністрація буде робити все,щоб харківські театри були кращими в Україні і про це знав кожен житель нашої країни. 

До привітань заступника голови області приєдналася перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

На завершення урочистого заходу один з провідних майстрів сцени Харківського академічного українського драматичного театру ім. Т. Шевченка Едуард Безродний від імені всіх нагороджених виразив подяку Харківській обласній державній адміністрації та управлінню культури ХОДА.  «Зараз, як ніколи ми відчуваємо підтримку влади, - сказав він. - Театр - це маленька модель спільноти... Де мистецтво, де талант, там немає ні старості, ні на самотність, ні хвороб, і сама смерть наполовину ...».