Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ім'я загиблого міліціонера Сергія Євлахова буде вписано золотими літерами в історію харківської міліції. Анатолій Могильов

Ім'я загиблого міліціонера Сергія Євлахова буде вписано золотими літерами в історію харківської міліції. Анатолій Могильов

Керівництво Харківської області та міста, особовий склад УМВС України в Харківській області та жителі міста попрощалися із загиблим при виконанні службових обов'язків старшим сержантом міліції Сергієм Євлаховим. Також на панахиді був присутній Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, який з метою віддати останні почесті загиблому приїхав з Києва.

«Сергій Євлахов собою захистив харків'ян від злочинця, який міг накоїти багато бід у Харкові. Це справжній героїчний вчинок, поза сумнівом, ми завжди будемо пам'ятати це. Його ім'я буде вписано золотими літерами в історію харківської міліції. Вічна йому пам'ять. На жаль, правоохоронні органи втрачають найкращих, тих, хто не зупиняється перед небезпекою, захищаючи жителів України», - сказав Міністр.

За його словами, з кожного трагічного випадку на службі міліція робить висновки, і існуючі інструкції для співробітників з поведінки в екстрених ситуаціях доповнюються або виправляються.

«З кожного трагічного випадку міліція робить певні висновки. Ми враховуємо наші прорахунки в інструкціях щодо дій у тих чи інших екстрених ситуаціях, кожен такий факт отримує оцінку. Ми вписуємо нові правила, доповнюємо інструкції, які регламентують дії співробітників міліція в певних ситуаціях. На жаль, практично всі наші інструкції щодо безпеки, щодо правил поведінки писані кров'ю співробітників», - сказав Анатолій Могильов.