Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Уруський ознайомився з роботою «Хартрону»

Олег Уруський ознайомився з роботою «Хартрону»

13 серпня Віцепрем’єр-міністр України - Міністр з розвитку стратегічних галузей промисловості разом з першою заступницею голови ХОДА Тетяною Єгоровою-Луценко відвідали АТ «Хартрон».

Голова правління Акціонерного товариства «Хартрон» Микола Вахно ознайомив присутніх з історією та основними напрямками діяльності підприємства. Він розповів, що АТ «Хартрон» здебільшого працює на експорт, при цьому від космічного агентства замовлень немає.

Під час робочої наради Олег Уруський зазначив, що для налагодження співпраці та завантаження підприємства замовленнями для внутрішнього ринку необхідно порушити це питання перед Міністерством оборони України. Також віцепрем’єр відзначив, що ракетна програма України повинна бути пріоритетною.

Нагадаємо, 13 серпня на Харківщині з робочим візитом перебуває Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з розвитку стратегічних галузей промисловості Олег Уруський та Міністр інфраструктури України Владислав Криклій. Вже 14 серпня за участю Олега Уруського у Харкові відбудеться другий етап першого в історії України Всеукраїнського з’їзду авіабудівників.