Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Поточна діяльність

Проведення Дня підприємця Громадською організацією «Асоціація приватних роботодавців»

Прес-реліз Регіонального форуму економічного відновлення та розвитку. Шлях до перемоги

План заходів на 2021 - 2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на 2021 - 2027

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІV квартал 2021 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІIІ квартал 2021 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІI квартал 2021 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за I квартал 2021 року.

Податкові новації 2021 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IV квартал 2020 року.

Інформація щодо реалізації державної політики у сфері транспорту та зв'язку в Харківській області.

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік

Програма економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік:

Частина І

Частина ІІ

Частина ІIІ

Частина ІV

Наказ № 73 від 05.11.2020 "Про визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 2 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 22 жовтня 2020 року.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IІІ квартал 2020 року.

Звіт про виконання плану роботи Харківської обласної державної адміністрації до 2020 року з виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року за І півріччя 2020 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IІ квартал 2020 року.

Інформація про допомогу по частковому безробіттю, яку можуть отримати представники малого та середнього бізнесу.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за I квартал 2020 року.

Звіт про виконання плану роботи Харківської обласної державної адміністрації до 2020 року з виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року за 2019 рік.

Наказ № 20 від 11.02.2020 "Про визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 1 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 23 січня 2020 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІV квартал 2019 року

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІІI квартал 2019 року

Наказ № 44 від 01.08.2019 "Про визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 3 засідання  конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських  автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області, за результатами засідання конкурсного комітету від 23 травня 2019 року.

Оголошення про проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області, що відбудуться 29 серпня 2019 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІI квартал 2019 року

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за I квартал 2019 року.

Наказ № 13 від 11.03.2019 «Про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області».

Протокол №1 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 05 березня 2019 року.

Інформація щодо основних результатів, досягнутих під час реалізації  Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року за 2018 рік.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IV квартал 2018 року.

Протокол № 2 засідання робочої групи з питань створення агенції регіонального розвитку Харківської області.

Наказ № 100 від 14.12.2018 "Про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 4 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 29.11.2018.

Протокол № 1 Засідання робочої групи з питань створення Агенції регіонального розвитку Харківської області.

Інформація щодо створення Агенції Регіонального Розвитку в Харківській області.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IІІ квартал 2018 року.

Наказ № 69 від 20.08.2018 "Про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 3 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 10 серпня 2018 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за IІ квартал 2018 року

Наказ № 44 від 04.06.2018 "Про визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області".

Протокол № 2 засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Харківської області від 25 травня 2018 року.

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за I квартал 2018 року

Інформація про результати проведення у 2018 році І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» між державними службовцями Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації

Повідомлення про проведення конкурсного відбору серед суб’єктів малого і середнього підприємництва на отримання коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування на зворотній основі під бізнес-плани проектів

Інформація щодо основних результатів, досягнутих під час реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року за 2017 рік

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІV квартал 2017 року

Щодо продовження конкурсу на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІІІ квартал 2017 року

Інформація щодо роботи із зверненнями громадян за 9 місяців 2017 року

Щодо продовження конкурсу на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області

Інформація щодо основних результатів, досягнутих під час реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року за І півріччя 2017 року

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІI квартал 2017 року

Резолюція 10-го Всеукраїнського з’їзду якості

КОНКУРС на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області

Заявка на участь у конкурсному відборі суб'єктів малого і середнього підприємництва на отримання мікрокредитування для реалізації бізнес-планів

РЕКОМЕНДОВАНА СТРУКТУРА БІЗНЕС–ПЛАНУ для  мікрокредитування суб’єктів  малого і середнього підприємництва на зворотній основі під бізнес-плани проектів на 2016 – 2020 роки

Порядок використання коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб'єктів малого і середнього підприємництва на зворотній основі під бізнес-плани проектів, на 2017 – 2020 роки

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за І квартал 2017 року

Інформація ТОВ «Міжнародне агентство бізнес-безпеки «СВР» щодо проекту «Оцінка рівнів розвитку та безпеки підприємства (організації)».

Аналітична довідка щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області за ІV квартал 2016 року

Стан і розвиток малого та середнього підприємництва у Харківській області протягом ІІІ кварталу 2016 року

Стан і розвиток малого та середнього підприємництва у Харківській області протягом ІІ кварталу 2016 року

Інформація про організацію підвищення кваліфікації державних службовців Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації в рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2016 році

Стан і розвиток малого та середнього підприємництва у Харківській області протягом І кварталу 2016 року

Інформація про програму «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governence».

Стан та розвиток малого підприємництва у Харківській області протягом IV кварталу 2015 року

Інформація про програму бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Управління ланками поставок».

Стан та розвиток малого підприємництва у Харківській області протягом ІІІ кварталу 2015 року.

Інформаційне повідомлення щодо подання юридичними особами реєстраційної картки про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (Форма 4).

Резолюція 9-го Всеукраїнського з’їзду якості від 22 травня 2015 року.

Проект плану заходів на 2015 – 2017 роки з реалізації стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року.

Стратегія розвитку Харківської області на період до 2020 року

Памятка потребителю небанковских финансовых услуг (страховые компании, кредитные союзы, финансовые компании, советы).

Стан та розвиток малого підприємництва у Харківській області протягом I кварталу 2015 року.

Протокол № 1 засідання регіональної конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України».

Стан та розвиток малого підприємництва у Харківській області протягом 2014 року.

Оголошення про набір претендентів на стажування в Німеччині за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" ("Fit for Partnership with Germany").