Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новини

На Харківщині запрацював ще один Центр життєстійкості

Центр відкрили в Балаклійській громаді в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованою першою леді Оленою Зеленською.

Харківщину з робочим візитом відвідав Міністр енергетики України Герман Галущенко

Під час наради Герман Галущенко та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорили енергетичну безпеку регіону та найближчі плани щодо відновлення інфраструктури.

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 12 липня

Російські окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення Харківської області.

Мінвідновлення закликає громадян скористатися програмою зі стимулювання використання альтернативних джерел енергії «ГрінДім»

На сьогодні впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності.

ХОВА спільно з підприємцями та роботодавцями Польщі уклали договір про співпрацю

Відповідний Меморандум підписав заступник начальника ХОВА Євген Іванов спільно з директором представництва Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) в Україні Назарієм Волянським.

На Харківщині за тиждень виявили та знищили понад 1 тис. вибухонебезпечних предметів

З 3 по 10 липня включно піротехнічні підрозділи в Харківській області розмінували понад 95 гектарів територій, виявили та знешкодили понад 1 тисячу вибухонебезпечних предметів.

Науковці Харківщини проводять опитування для вивчення рівня конфліктів у громадах

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна розпочав реалізацію нового проєкту «Запровадження пілотного травмоорієнтованого підходу до ментального здоров’я, психологічної підтримки та медіації» в межах проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Харківської обласної військової адміністрації.

Вакансії тижня в Харківській області

Станом на 11 липня 2024 року, за даними обласної служби зайнятості, на Харківщині актуальні 2310 вакансій.

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 11 липня

Російські окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення Харківської області.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець провів на Харківщині нараду щодо екологічної ситуації в регіоні

Спільно із заступником начальника Харківської обласної адміністрації Євгеном Івановим, очільником Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, головами Державних агентств лісових та водних ресурсів, а також іншими учасниками зустрічі обговорили актуальні екологічні проблеми Харківської області та шляхи їх вирішення.

Харківщину з робочим візитом відвідала Міністерка соціальної політики України

Оксана Жолнович спільно із заступницею начальника Харківської ОВА Вітою Ковальською взяли участь у відкритті Центру життєстійкості у Балаклійській громаді, а також відвідали низку соціальних установ регіону.

Харківські ватерполістки – володарки Кубка України

З 8 по 10 липня у Львові відбувся фінал Кубка України з водного поло серед жінок.

Харківщину з робочим візитом відвідав заступник Міністра економіки Віталій Кіндратів

Спільну нараду провели за участі заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгена Іванова та підприємницького кола Харківщини.

Олена Логвинова провела зустріч із координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун

Заступник начальника ОВА Олена Логвинова наголосила, що під керівництвом Деніз Браун була зібрана дієва команда фахівців, які в числі найперших, не дивлячись на безпекову ситуацію, доставляли мешканцям області необхідні гуманітарні вантажі.

Харківські паралімпійці здобули медалі міжнародного змагання

З 4 по 7 липня у польській столиці місті Варшава проходив Кубок світу з фехтування на візках World Cup «Szabla Kilinskiego», на якому спортсменки Харківської області вибороли 1 золоту, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Проєкт «Укрпошта.Аптека» розширює свою діяльність у прифронтових районах

АТ «Укрпошта» за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України реалізується проєкт «Укрпошта.Аптека» з безкоштовної доставки ліків.

Вразливим категоріям населення з прифронтових територій будуть безкоштовно постачати скраплений газ

На Харківщині Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та заступник голови області Євген Іванов провели нараду щодо забезпечення вразливих верств населення в прифронтових територій гуманітарним скрапленим газом.

Ірина Верещук і Олег Синєгубов провели нараду із очільниками РВА та громад Харківщини

До заходу у форматі онлайн долучилися представники профільних міністерств і відомств, а також народні депутати України.

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 10 липня

За добу по території Харківщини випущено 28 ворожих КАБів.

На Харківщині перейменують ще 98 обʼєктів топоніміки

9 липня відбулося VII засідання робочої групи з питань деімпералізації та деколонізації топонімії під керівництвом заступника голови Харківської обласної військової адміністрації Віти Ковальської.

Працює «гаряча лінія» Харківщини 1552 – отримайте фахову підтримку та консультацію спеціалістів

Багатоканальна «гаряча лінія» сприяє у наданні інформаційної, консультативної підтримки сімейним формам виховання, внутрішньо переміщеним особам, а також Захисникам та Захисницям України і членам їх родин.

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 9 липня

Ворог продовжує завдавати ударів по прикордонним і наближеним до лінії фронту населеним пунктам області.

За минулий тиждень на Харківщині сталося 3 випадки підриву цивільного населення на вибухонебезпечних предметах

Внаслідок підривів 6 людей загинули, 1 людина постраждала. По це повідомив під час брифінгу щодо оперативної обстановки в області начальник ГУ ДСНС України в Харківській області Артем Астахов.

Підприємцям Харківщини розкажуть про актуальні питання оподаткування фізичних осіб

Сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» з цієї теми відбудеться 9 липня з 14:30 до 16:00 за номером телефону: (+38050)-786-48-88.

Олег Синєгубов - про ситуацію на Харківщині станом на 8 липня

О 00:32 у м. Харків внаслідок падіння уламків боєприпасу в Основ'янському районі виникла пожежа в приватному будинку. Пошкоджені авто, господарчі споруди. Постраждали дві жінки 50 та 75 років, госпіталізовані.

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 7 липня

Російські окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення, обстрілюючи населені пункти Харківської області з застосуванням артилерії, мінометів, авіації та іншого озброєння.

Архів документів