Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала випускників-магістрів ХНУ ім. В.Н. Каразіна

Юлія Світлична привітала випускників-магістрів ХНУ ім. В.Н. Каразіна

Дипломи про вищу освіту отримали понад 1300 студентів денної та заочної форми навчання.

Урочистості з нагоди випуску магістрів Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна відбулись у стінах вишу 14 січня. Вітаючи випускників, керівник області побажала їм наснаги, впевненості, результативності, бажання творити добро та досягати перемог.

«Попереду у вас надзвичайно яскраве доросле життя. І першу перемогу в цьому житті ви вже здобули. Це диплом одного з найкращих вишів України, який входить до топ-500 вишів світу. Я вас вітаю з цією перемогою», - звернулася до магістрів Каразінського університету Юлія Світлична.

Вона запевнила випускників у тому, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку з боку керівництва області.

«Харківщина – один із найкращих регіонів, тому що вона має велику родину харків’ян, які хочуть розбудовувати свій край та об’єднуватися заради розвитку, - сказала голова ХОДА. - Ви молоді, завзяті та енергійні. Приєднуйтеся до нової генерації провідних виконавців, спеціалістів, управлінців та розвивайте свою державу. Адже ви – її майбутнє!».

Ректор ХНУ ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров, вітаючи магістрів, відзначив, що в цей день вони приєднуються до великої спільноти, що розтяглася в просторі та часі, - спільноти випускників Каразінського.

«Це десятки й сотні тисяч людей, які прославили університет та свою Батьківщину великими здобутками в науці, освіті, культурі та інших сферах. Іменами наших випускників названі закони фізики, математичні формули, назви рослин та тварин, географічні об'єкти, небесні тіла, вулиці не тільки в Харкові, але й у інших містах України, та не лише України», - сказав Віль Бакіров.

Під час заходу разом з ректором університету голова ХОДА вручила 20 кращим випускникам-магістрам пам'ятні медалі та свідоцтва. Захід продовжився святковим концертом.

Більше фото