Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі Харків - Охтирка в районі Богодухова укладають верхній шар асфальту

На дорозі Харків - Охтирка в районі Богодухова укладають верхній шар асфальту

Про те, як ремонтують дороги державного значення в регіоні, розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

«На дорозі Харків - Охтирка необхідні роботи виконуються в повному обсязі. Зараз працюємо з укладання як нижнього шару, так і верхнього. Верхній шар щебенево-мастильного асфальтобетону укладається на під'їздах до Богодухова, нижнім шаром інша бригада йде в бік Харкова (в районі Максимівки та Вільшан). Також по самих Вільшанах виконуються роботи щодо встановлення бордюрного каменю, проходить укладання пішохідної доріжки», - повідомив Михайло Богатир.

Також, за його інформацією, триває ремонт моста через річку Куп'єваха. На одній половині моста роботи вже завершені. Зараз фахівці посилюють опорні частини та ремонтують прогонні споруди, почалися роботи на другій половині конструкції.

Половину моста вже відремонтували й у районі села Кислівка на дорозі Чугуїв - Мілове. За минулий тиждень на цій трасі завершили роботи в селі Коробочкине та поклали ще 2 км з 12, що залишилися, між Чугуєвом і Куп'янськом.

«На дорозі Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка закінчили ділянку в Чистоводівці, поклали 2 шари асфальту та провели посилення основи. Йде відсипання узбіччя. Приблизно за 10 днів будемо наносити дорожню розмітку. Паралельно готуються дві ділянки під укладання асфальтобетону в районі села Андріївка», - зазначив Михайло Богатир.

У САД також повідомили, що на завершальний етап виходять роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград у Первомайському районі.

«Паралельно ми підготували ділянку протяжністю близько 3 км по Спасову Скиту. Наступного тижня почнемо укладання асфальтобетону на цій ділянці», - сказав заступник начальника Служби автомобільних доріг.