Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Енергопостачання у 7 населених пунктах Ізюмського району відновлено

Енергопостачання у 7 населених пунктах Ізюмського району відновлено

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, на 10:15 23 січня в області залишається частково знеструмленим один населений пункт - селище Андріївка Балаклійського району.

«Служби обленерго працюють, чекаємо найближчим часом на включення електроенергії», - сказав Євгеній Шахненко.

Він нагадав, що головою ХОДА Юлією Світличною сформовано обласний оперативний штаб, головним завданням якого є координація роботи всіх служб життєзабезпечення регіону під час погіршення погодних умов.

Заступник керівника облдержадміністрації повідомив, що всі служби сфери ЖКГ і паливно-енергетичний комплекс області працюють у штатному режимі. Проїзд на дорогах державного та регіонального значення в області забезпечено.

«По Харківській області проїзд відкритий, але в Донецькій області офіційно з 8:00 призупинили рух великогабаритного транспорту, - попередив заступник голови ХОДА. - У нас є дислокація всіх майданчиків для відстою, на всіх постах ДАІ ми інформуємо водіїв про цю ситуацію».

За інформацією Євгенія Шахненка, найбільш інтенсивні снігопади пройшли та тривають у південних районах області (Лозівському, Барвінківському, Балаклійському, Ізюмському, Борівському). За ніч там випало до 45 см снігу. В інших районах товщина снігового покриву - від 10 до 25 см. На дорогах області, за інформацією заступника голови ХОДА, продовжує працювати понад 200 одиниць техніки.

«Вночі на дорогах області працювало 238 одиниць техніки. Тільки за ніч було висипано 1688 кубів піщано-сольової суміші, - навів дані перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Харківської області Сергій Пляка. - Усі райони області допомагають своєю технікою - залучили 98 одиниць. У нас є достатній запас ПСС, солі. Ми готові й надалі забезпечувати проїзд дорогами Харківської області».