Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новий фізкультурно-оздоровчий комплекс у Пісочині розпочне роботу наступного року

Новий фізкультурно-оздоровчий комплекс у Пісочині розпочне роботу наступного року

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. У ході робочої поїздки до Харківського району вона перевірила хід будівництва ФОКу.

Фізкультурно-оздоровчий комплекс будують у мікрорайоні «Мобіль» селища Пісочин. У будівлі розмістяться майданчики для занять волейболом, міні-футболом, тенісом, баскетболом, бадмінтоном та занять із загальної фізичної підготовки.

На даний час практично завершили монтувати каркас будівлі, на 80% готові внутрішні перетинки, завершується робота над роздягальнями та тренажерними залами. До осені будівельники планують утеплити будівлю та розпочати встановлювати металопластикові вікна.

«На сьогодні виконано приблизно 35 % робіт на цьому об’єкті. Його здача в експлуатацію запланована в наступному році. Вже у січні 2018-го тут пройде перший дитячий турнір, - відзначила Юлія Світлична. – Подібні фізкультурно-оздоровчі комплекси будуються в різних районах області. Торік ми здали два – у Вовчанському та Первомайському районах. У планах – Пісочин, Красноград та Золочів. Роботи знаходяться на різних етапах, але будемо стратегічно вибудовувати роботу так, щоб усі райони Харківської області були забезпечені такими спорткомплексами».

Нагадаємо, під час поїздки до Харківського району голова ХОДА також ознайомилася з роботами в новій школі селища Пісочин, де вже монтують меблі й обладнання та упорядковують прилеглу територію.

Більше фото