Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск курсантів

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск курсантів

5 травня дипломи про вищу освіту отримали 110 випускників факультету № 3 - підрозділів поліції превентивної діяльності.

Урочистості з нагоди випуску правоохоронців пройшли за участю Міністра оборони України Степана Полторака.

«Ви поповнили лави Національної поліції, щоб служити народові України та захищати його. Це дуже відповідальна місія, вона під силу лише справжнім патріотам своєї країни. Вам доведеться працювати в новій Україні, яка з’явилася завдяки Революції Гідності. Пам’ятайте, довіра народу – це найкраща оцінка вашої роботи», - звернувся до випускників міністр.

Від імені керівника області Юлії Світличної випускників привітав директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

«Ви – обличчя української поліції. Ваш особистий приклад і професійна компетентність формуватимуть повагу до закону та зміцнюватимуть віру громадян у справедливість. Будьте гідними звання працівника поліції України, докладайте всіх зусиль для зміцнення авторитету і підвищення престижу професії. Відсьогодні ви стаєте активними учасниками процесу приведення правоохоронної діяльності до європейських стандартів», - зауважив Олексій Максимов.

Під час урочистостей випускники пройшли посвячення в захисники правопорядку. Завершився захід показовими виступами підрозділу спеціального призначення КОРД ГУНП в Харківській області та підрозділів університету – карабінерів, колективу художньої самодіяльності й ансамблю барабанщиць.