Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи відбувся щорічний фестиваль бального танцю «Харківський вальс»

На площі Свободи відбувся щорічний фестиваль бального танцю «Харківський вальс»

В урочистому відкритті заходу взяла участь перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

«Дуже добре, що в Харківській області проходять такі заходи. Адже наш регіон справді є освітньою та культурною столицею. Сьогодні всіх присутніх тут об'єднує любов до танцю. Беручи участь в культурних і спортивних заходах, ми зміцнюємо єдність і дух Харківщини. Я бажаю всім любителям мистецтва натхнення, маси посмішок і позитиву», - сказала Юлія Світлична, відкриваючи урочисту частину фестивалю.

Під час свята на площі Свободи всі бажаючі змогли навчитися азам танців багатьох країн світу. Для харків'ян і гостей міста професійні тренери проводили майстер-класи з вальсу, аргентинського танго, мазурки, сальси, польки, маренго, бачаті тощо.

Також відбувся танцювальний флешмоб, у якому брали участь як професійні танцюристи, так і аматори: студенти різних вузів регіону, школярі, представники клубів та асоціацій, колективи бального та спортивного танцю.

Після флешмобу на площі почався унікальний для України Чемпіонат із бальних танців під відкритим небом, у якому професійні танцюристи змагатимуться за право називатися кращими. Всього у фестивалі взяли участь понад 1500 танцювальних пар.

Більше фото