Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична нагородила переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Юлія Світлична нагородила переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

У Харківському національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого сьогодні, 22 квітня, заступник голови ХОДА Юлія Світлична урочисто нагородила переможців IV етапу ХХV Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. У числі переможців є і харків'яни - учень 11 класу спеціалізованої школи №3 Єгор Євменов і учень 11 класу гімназії №144 Владислав Синявін. Також перемогу в олімпіаді здобули Павло Лебедєв з Вінницької області, Марія Стрілець з Полтавської області і Вікторія Талайло з Івано-Франківської області. 

«Присутні тут майбутні судді і адвокати, юристи вже довели, що вони є лідерами в цій освітній сфері. Ті школярі, які сьогодні завоювали другі, треті місця і стали учасниками, ні в якому разі не повинні засмучуватися. Для них участь має стати стимулом для подальшого навчання. Дерзайте, вчіться, я бажаю вам успіхів», - сказала учасникам Юлія Світлична.

Також успішно реалізувати себе в житті побажав переможцям та учасникам ректор юридичного університету Василь Тацій. «Я згоден з тим, що кращі з кращих приїхали до нас. Ми пишаємося тим, що завдяки ініціативі Міносвіти та за підтримки облдержадміністрації олімпіада пройшла саме в Харкові в університеті ім. Ярослава Мудрого. Ви - переможці, попереду у вас велике майбутнє», - зазначив ректор університету.

Переможцям разом з дипломами також вручили сертифікати-запрошення на навчання в юридичному університеті та подарунки від спонсорів.