Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні створити чітку програмну стратегію подальшого розвитку аграрно-промислового комплексу країни. Анатолій Кінах

Ми повинні створити чітку програмну стратегію подальшого розвитку аграрно-промислового комплексу країни. Анатолій Кінах

«Ми повинні створити чітку програмну стратегію подальшого розвитку аграрно-промислового комплексу в контексті формування сучасних земельних відносин, а найважливіше - його модернізації, ефективності та раціональності»,- заявив 23 червня президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах. На його думку, дані завдання можна виконувати тільки на основі об'єднаних зусиль держави, влади і того потужного інтелекту, який є у людей, що працюють у реальному секторі економіки.

«Асоціація «Інноваційна аграрно-промислова група» створена на базі наших провідних науково-дослідних установ, асоціацій та об'єднань аграрного бізнесу, а також фахівців та аналітиків, які володіють величезним досвідом, - повідомив він.- Головне завдання - знайти механізми державного і приватного партнерства, об'єднати можливості влади та інтелект суспільства, і створювати на цій основі високоефективну законодавчо-нормативну базу. Також ми повинні зробити все, щоб підвищуючи конкурентоспроможність аграрного сектора, посилюючи позицію України на зовнішніх ринках, створювати всі умови для національної продовольчої безпеки і доступу українських громадян до продуктів харчування. На цій основі необхідно формувати складові подальшого розвитку економіки України».

Також Анатолій Кінах висловив упевненість, що об'єднані зусилля, воля та інтелект держави і суспільства приведуть Україну до позитивних результатів. «Я вдячний Харківській обласній владі та всім представникам Харківської області, які підтримали цей напрямок. Сьогодні ми разом виробляємо ті рішення, які будуть сприяти нашому впевненому розвитку, а також підвищенню рівня життя українських громадян і їх впевненості в завтрашньому дні», - доповнив він.

Теги