Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Харківської облдержадміністрації відвідав Пісочинський колегіум

Голова Харківської облдержадміністрації відвідав Пісочинський колегіум

Під час робочої поїздки до Харківського району голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав Пісочинський колегіум Харківської районної ради. Зокрема він оглянув спортивну залу, столову, медичний пункт та учбові класи. Голова ХОДА також ознайомився з роботою установки з очищення води, яка працює у закладі з вересня 2010 року. Як повідомив директор колегіуму Олександр Роганін, у минулому році по Харківському району збільшився вміст нітратів у воді, через що з березня 2010 року використання водопровідної води для приготування їжі стало неможливим. До початку роботи установки у колегіумі користувалися привозною водою.

«Введення в експлуатацію установки з очищення води дало змогу суттєво знизити рівень вмісту нітратів, зараз він у 3 рази нижче норми», - зазначив директор. За його словами, очищення проводиться у декілька етапів: механічне, хімічне, зменшення вмісту нітратів та бактеріологічне.

Довідка:
Учбовий заклад був створений 1 вересня 2003 року на базі Пісочинського навчально-виховного комплексу. У колегіумі 46 класів де навчається 1099 учнів. Колегіум має достатню матеріально-технічну базу, зокрема обладнані кабінети української мови, фізики, трудового навчання, історії України, екології, спортивна зала. Також у закладі є два комп’ютерні класи.

У колегіумі працює 105 учителів. Педагогічний колектив Пісочинського колегіуму нагороджений Почесними грамотами Харківської районної державної адміністрації за І місце в огляді-конкурсі на кращу підготовку закладів освіти до нового 2009-2010 навчального року, за ІІ місце за результатами рейтингування у 2009-2010 навчальному році серед шкіл нового типу Харківського району та за ІІІ місце в огляді – конкурсі на кращу підготовку закладів освіти до нового 2010-2011 навчального року.