Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вічна пам'ять Герою!

Вічна пам'ять Герою!

Сьогодні біля ДК Міліції попрощалися з героїчно загиблим співробітником міліції Сергієм Євлахова. Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, матері загиблого Сергія Євлахова буде надана матеріальна допомога. Будуть вирішені всі побутові питання, починаючи з житлових проблем та закінчуючи допомогою, яка буде надаватися протягом усього життя матері загиблого.  «Я знаю, що не існує таких слів і методів, щоб компенсувати біль втрати. Тим більше, що зовсім недавно ця жінка поховала чоловіка, а тепер і сина.  

Від себе можу сказати, що Сергій Євлахов зробив не просто геройський вчинок. Своїми діями він показав, що наші хлопці здатні віддати свої життя, щоб захистити спокій мирних городян. Сергій знав, що злочинець озброєний і вже чинив опір міліції. Але він, не замислюючись, кинувся навперейми злочинцеві, розуміючи, що зустрінеться з ним віч-на-віч. Його вчинок не на словах, а на ділі повернув людям повагу та довіру до міліції. Вічна пам'ять Герою!», - сказав Михайло Добкін.

Міністр внутрішніх справ України, генерал Анатолій Могильов сказав: «Я вдячний голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну за те, що він не залишився в стороні від цього горя і надає всіляку допомогу матері загиблого співробітника міліції і тому складу міліції, який працює зараз. Я вдячний всьому керівництву області за повне розуміння цієї трагедії ».