Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки будівництву нового корпусу дитсадок у Пісочині зможе додатково прийняти 120 дітей

Завдяки будівництву нового корпусу дитсадок у Пісочині зможе додатково прийняти 120 дітей

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» проходять роботи в яслах-садочку №3 «Теремок».

Наразі дитсадок відвідує 475 дітей, а після зведення нового корпусу він зможе приймати майже 600 вихованців.

За словами директорки Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясел – садка) №3 «Теремок» Оксани Ноздріної, будівельники щоденно працюють на об’єкті.

«Уже перекрили плитами перший поверх і ведеться будівництво другого поверху. До січня закінчимо будівництво всього корпусу. А саме відкриття планується на 1 вересня 2022 року», - повідомила Оксана Ноздріна.

Зокрема, вона зазначила, що утеплять фасади нового та уже наявного корпусів. Також їх оформлять в одному стилі.

Окрім цього, директорка закладу наголосила, що в новому корпусу діятимуть 5 груп (одна – раннього віку, а інші – дошкільного віку). Загалом у дитсадку працюватиме 21 група.

«Ми давно потребували додаткових місць, бо до нашого селища заселяється багато молодих родин. Через це виникла черга в садочок, але після відкриття корпусу ми зможемо її зменшити», - розповіла Оксана Ноздріна.

У новому корпусі зроблять музичну та спортивну зали, кабінети реабілітолога, ЛФК, логопеда і практичного психолога. До того ж на першому поверсі обладнають теплу підлогу.

Виконроб Олександр Звягінцев додав, що до кінця цього року також мають закінчити скління будівлі та влаштувати покрівлю.

«Плануємо подати тепло до холодів і потім виконувати початкову стадію внутрішньої обробки – це заливка стяжки підлоги, а також оштукатурювання стін. Від загальних робіт готово приблизно 30%, але намагаємося збільшувати темпи виконання. Хочемо вкластися раніше зазначених термінів», - зауважив Олександр Звягінцев.

Більше фото.