Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Пісочині розпочали будівництво нового корпусу дитячого садочка

У Пісочині розпочали будівництво нового корпусу дитячого садочка

Після введення в експлуатацію корпусу тут відкриють 120 додаткових місць для дошкільнят.

Зведення нового корпусу ясел-садочка «Теремок» відбувається у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

18 серпня з ходом робіт на об’єкті ознайомився заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам. Він зазначив, що будівництво проходить згідно із затвердженим графіком.

«Роботи тут почалися 2 серпня, і наразі будівельники навіть випереджають графік. Уже заармували монолітний пояс фундаменту, та триває підготовка до вкладання фундаментних блоків», - відзначив Михайло Харнам.

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай підкреслив, що будівельники на об’єкті працюють цілодобово без вихідних.

«Наразі здійснюється підготовка до заливання фундаменту. Ми розраховуємо, що до 15 вересня стовідсотково буде виконано нульовий цикл – тобто буде готовий цокольний поверх», - розповів селищний голова.

Також Олег Чернобай говорить, що місцева влада просила Харківську ОДА внести саме цей об’єкт до Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», адже новий корпус допоможе у вирішенні проблеми нестачі місць у дитячих садках населеного пункту. 

«Жителі Пісочина дуже чекають на це будівництво, адже мікрорайон «Мобіль» швидко розвивається, тут багато молодих сімей, й на сьогодні не вистачає близько 150 місць у дитячих садочках. Тому 120 місць, які додатково з’являться в «Теремку», практично вирішать питання черг», - сказав Олег Чернобай. 

Наразі, за даними директорки Пісочинського закладу дошкільної освіти (ясел – садка) №3 «Теремок» Оксани Ноздріної, тут працюють 16 груп. Після введення в експлуатацію додадуться ще 5 груп, серед яких - ясельна та інклюзивна. У новому приміщенні також розмістять спортивну залу, музичний кабінет та кабінети психолога, логопеда й реабілітолога.