Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Києві обговорили питання відновлення Харківського авіазаводу

У Києві обговорили питання відновлення Харківського авіазаводу

15-16 червня проходить Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - XXI».

Це єдиний виставковий захід в Україні для демонстрації інноваційного розроблення і технологій в авіакосмічній галузі. Авіакосмічний салон «Авіасвіт - ХХІ» проводиться одночасно з XVII Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека - 2021».

«У межах Авіакосмічного салону відбулася конференція, де розглядалися питання стану та перспектив розвитку авіаційної промисловості України та реалізації рішення РНБО від 4 червня 2021 року щодо розвитку авіабудування, - розповідає начальник Управління розвитку промисловості Харківської обласної державної адміністрації Володимир Міщенко, який взяв участь у заході у Києві. - Особлива увага приділялась відновлення серійного виробництва літаків на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві. На першому етапі запланована добудова двох наявних на заводі літаків АН-74».

У роботі конференції взяли участь представники уряду, Асоціації «Укравіапром», Об'єднання організацій роботодавців авіаційної промисловості України та Професійної спілки працівників авіабудування та машинобудування України.