Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дитячий садок у Південному розпочав роботу

Дитячий садок у Південному розпочав роботу

12 квітня до відремонтованого в межах Програми Президента «Велике будівництво» дошкільного навчального закладу вперше прийшли вихованці.

За інформацією завідувачки Південноміського ДНЗ Олени Вародової, дитячий садок після тривалої реконструкції розпочав роботу, сьогодні у закладі приймали перших 30 вихованців.

«Кожного дня ми будемо збільшувати кількість вихованців. Одразу набрати повні групи ми не можемо, діти повинні пройти адаптацію. Якби ми відкривали садочок після короткого ремонту – то можна одразу всіх дітей приводити, бо вони б уже один одного знали. А так - нові діти, і повинні адаптуватися»,- зазначила Олена Вародова.

Вона відзначила, що разом з набором дітей у групи набирають працівників до дошкільного навчального закладу. Наразі у закладі працюють 42 особи.

Ремонтні роботи у Південноміському садку розпочали у 2018 році. У закладі провели реконструкцію наявної будівлі та звели новий корпус. У Південноміському ДНЗ організовано 12 груп для 205 дітей. Заклад забезпечили всіма необхідними меблями, кухнею та провели упорядкування території.

Ремонтні роботи у дошкільному закладі були завершені ще наприкінці літа 2020 року, але садок так і не було введено в експлуатацію. Наприкінці січня 2021 року голова Харківської облдержадміністрації Айна Тимчук особисто відвідала об'єкт та ознайомилася з результатами проведених робіт. Вона провела на об’єкті виїзну нараду з питань уведення в експлуатацію, де поставила завдання профільним департаментам вирішити питання щодо початку роботи дошкільного навчального закладу.