Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антон Деньгуб привітав театральну спільноту області з професійним святом

Антон Деньгуб привітав театральну спільноту області з професійним святом

Урочистий захід відбувся 26 березня, напередодні Всесвітнього дня театру.

Заступник голови Харківської ОДА Антон Деньгуб наголосив, що обласна державна адміністрація робить усе можливе, аби підтримати харківські театри, зокрема й фінансово.

«Я хочу подякувати всім людям, причетним до створення магії театру. Навіть у такий складний період пандемії, коли ми всі засмучені через те, що цей прекрасний зал заповнений не на 100%, а лише наполовину, я хочу, аби всі ми не опускали руки. Зичу вам міцного здоров’я та творчого натхнення. Творіть, любіть та створюйте для нас цю магію», – привітав присутніх Антон Деньгуб.

Заступник голови Харківської ОДА побажав працівникам театрів творчих здобутків, гарних прем’єр та вдячних глядачів.

Своїх колег також привітала директорка Харківського театру для дітей та юнацтва Тетяна Цвілая. Вона відзначила, що в цей день важливо поздоровити всіх працівників сцени, не тільки акторів. 

«Звісно, це свято магії театру, це свято професії. І відзначаємо ми його усім колективом, не лише артисти чи режисери, а весь театр. Ми ж бачимо на сцені лише артистів, а театр – це такий мурашник, в якому живе безліч людей. Це працівники сцени, костюмери, гримери, є цехи, які виробляють декорації», – сказала Тетяна Цвілая.